Vakantie appartementen in Oostende

Maak uw keuze
  • Betrouwbaar

  • Comfortabel
  • Tevreden klanten
  • Gids op aanvraag

Een gezellig vakantieappartement in Oostende? ®

Ons reservatie systeem kreeg de naam STRANDVERBLIJF  ©

Logies decreet Vlaanderen : 367.843  -  388.857  -  388.858

Vakantieappartementen in Oostende

Het verhuur van vakantieappartementen in Oostende en het leven aan zee hebben iets bijzonders.

Wij bieden u 4 luxueuze, gezellige vakantieappartementen, gelegen in het hartje centrum van Oostende. Verwen er uzelf, uw partner of geniet met het hele gezin van een heerlijke vakantie aan zee of enkele dagen uitwaaien aan de kust. De zuivere, gezonde zeelucht en de vele ontspanningsmogelijkheden garanderen u in elk seizoen een onvergetelijke ervaring!

Wij bieden u een onvergetelijke vakantie!  ®

Oostende is de enige échte stad aan zee die u dé beste uitvalbasis biedt voor uw vakantieverblijf aan de kust. Er zijn voor maar liefst 9 km fijne zandstranden, waar u kan wandelen, spelen met de kids of genieten van de zon. Oostende is een bruisende metropool waar elke dag veel te beleven valt. Gezellige restaurantjes en terrasjes, toffe winkels en een leuke uitgangsbuurt. Kuier wat rond langs de kleurrijke Jachthaven en de Visserskaai. In het Mondaine Casino Kursaal Oostende zijn er dagelijks evenementen op topniveau.

Andere bezienswaardigheden zijn o.a. Het Provinciaal Museum voor Moderne Kunst (PMMK), Domein Raversijde, Ford Napoleon, Het James Ensor huis en de Mercatorboot. Met de tram verplaatst u zich gratis naar Plopsaland (inbegrepen in de dagkaart)! Wat dacht u van de nieuwe Vistrap, de vismijn en zijn jachthaven of Mercatorhaven die 's avonds prachtig verlicht zijn? De Mercatorboot - Jachthaven en Mercatorhaven kan u 's avonds badend in een feestverlichting bewonderen vanuit ons appartement op het Ernest Feysplein! De luchthaven van Oostende zo dichtbij. Het treinstation en tramstation zijn onze buren! Ook het mooie Brugge, gelegen op amper 20 km, is een bezoek meer dan waard.

Uw vakantieverblijf in één van onze 4 luxueuze appartementen in Oostende zal een levenslange herinnering zijn. 

Wij wensen U alvast een prettig verblijf toe!